Drakeld av Åsa Mendel-Hartvig

TitelDrakeld
FörfattareÅsa Mendel-Hartvig, Ane Gustavsson (Illustratör)
Antal sidor26
Språk: Svenska
FörlagNatur och Kultur
Utgivningsdatum:  Augusti 2016
Format: Inbunden

Den här historien handlar om Malvas lillasyster Milli som en natt smiter ut i skogen och träffar på en drake. Malva går ut efter sin lillasyster för att försöka hitta henne innan draken gör det. Det här är en historia om systerskap, sorg och kärlek!

Fantastisk bok med fantastiska bilder som täcker hela boken. Trots att det inte fanns så mycket detaljer i bilderna blev man uppslukad av dem. Det fanns vissa ”läskiga” delar som jag fick förklara för femåringen men annars var han uppslukad av bilderna och draken.

Korta meningar och lite text gjorde att språket flöt på bra.

Z Z Z Z Z

Leave a Reply