Böcker + Semester = Kärlek

På lördag åker jag iväg på en efterlängtad semester och är borta i tre veckor. Självklart är det viktigaste med – böcker 😉 Jag tar med mig tre böcker, har planerat att köpa minst en bok under resan. Jag älskar att köpa böcker utomlands, det känns så bra sen när man kommer hem och lägger den nya boken i bokhyllan. Det blir som ett minne och en påminnelse om semestern varje gång man tittar på den!
De tre böcker jag kommer att ha med mig är:

  1. Begravd jätte – Kazuo Ishiguro
  2. Ashley Bell – Dean Koontz
  3. Små citroner gula – Kajsa Ingemarsson

Begravd jätte håller jag på att läsa just nu och hinner inte läsa ut den innan resan så den får åka med. Ashley Bell impulsköpte jag under bokmässan. Jag har inte läst mycket av Dean Koontz men jag gillade omslaget och tyckte boken lät spännande. Små citroner gula har legat i min bokhylla i evigheters evighet! Jag har alltid velat läsa den men av någon anledningen har andra böcker trängt sig före men nu, nu ska den (förhoppningsvis) läsas!
Jag kommer inte att lägga upp så mycket på bloggen under min semester men jag kommer förmodligen fortfarande att vara aktiv på Instagram.

Leave a Reply