Läst i februari

Februari är årets kallaste månad men det är också årets kortaste månad. Trots de “ynka” 28 dagarna har jag faktiskt hunnit läsa 8 stycken böcker! Tyvärr fick bokutmaningen Damma av 2017 lida den här månaden. Jag fick ett par nya recensionsexemplar som jag var “tvungen” att läsa samt att bokcirkeln jag går i valde två böcker som jag inte hade i bokhyllan. Det är sånt som händer, hoppas på att kunna fortsätta på bokutmaningen nästa månad! Det blev i alla fall 8 böcker varav 3 av dem var ljudböcker. 5 kvinnliga författare och 3 manliga författare. Favoritboken för den här månaden blev Den första lögnen av Sara Larsson och den jag tyckte minst om var De ofria av Janne Lundström.

Lästa böcker i februari:

1. Born a crime – Noah Trevor
2. De ofria – Janne Lundström
3. The diabolic – S.J Kincaid (ljudbok)
4. Skymningslandet – Marie Hermanson
5. A mothers reckoning – Sue Klebold (ljudbok)
6. Sju jävligt långa dagar – Jonathan Tropper
7. Sjuka själar – Kristina Ohlsson
8. Den första lögnen – Sara Larsson

Leave a Reply