Läst i maj

Det har varit en otrolig seg läs-månad för mig. Vet inte riktigt varför men ibland blir det bara så. Tyvärr fick min bokutmaning Damma av 2017 lida för det.
Det blev i alla fall totalt fyra böcker lästa den här månaden varav två av dem var ljudböcker, tre kvinnliga författare och en manlig författare. Kan inte påstå att jag är nöjd med den här månaden men jag är inne i en meh-vill-inte-läsa-månad. Hoppas att juni blir en bättre läs-månad! Ärligt talat har jag ingen riktig favorit den här månaden, inte heller någon jag tyckte minst om heller. Det var helt enkelt en meh-månad.

  1. Outtalat – Sarah Rees Brennan (ljudbok)
  2. Sapiens: A Brief History of Humankind – Yuval Noah Harari
  3. Den hemliga kvinnan – Anna Ekberg (ljudbok)
  4. Två systrar – Åsne Seierstad

Leave a Reply