Läst i augusti

Läsningen går fortfarande segt men jag fick i alla fall sex böcker lästa varav tre av dem var ljudböcker. Alla av kvinnliga författare! Bokutmaningen Damma av 2017 fick tyvärr lida den här månaden, läste bara två böcker som var med i utmaningen.
När det kommer till att välja ut månadens favorit står jag och velar mellan Homegoing av Yaa Gyasi och Ett litet liv av Hanya Yanagihara. Båda var otroligt bra men båda hade också sina brister. Boken jag gillade minst den här månaden var Paradisoffer av Kristina Ohlsson.

  1. Homegoing – Yaa Gyasi (ljudbok)
  2. The Song Rising – Samantha Shannon
  3. Änglavakter – Kristina Ohlsson (ljudbok)
  4. Paradisoffer – Kristina Ohlsson (ljudbok)
  5. Ett Litet Liv – Hanya Yanagihara
  6. Att föda: En barnmorskas tankar, råd och erfarenheter – Gudrun Abascal

Leave a Reply