Läst i oktober

Nu är oktober över! Det här året har verkligen gått fort, jag kan inte fatta att det redan är november. Snart är julen här och sedan nyår, plötsligt är det 2018 och nya nyårslöften att hålla. Jag har i alla fall hunnit läsa fem böcker varav tre av dem var ljudböcker. Boken jag tyckte bäst om den här månaden var Sedan du försvann av Morgan Matson, det var en härlig och somrig feel-good book. Boken jag tyckte minst om var I dödens stad av James Dashner. Ärligt talat tyckte jag inte så mycket om Maze Runner trilogin, första boken var helt ok men de andra två var inget för mig.

  1. I dödens labyrint (Maze Runner #1) – James Dashner (ljudbok)
  2. Sedan du försvann – Morgan Matson
  3. I vansinnets öken (Maze Runner #2) – James Dashner (ljudbok)
  4. I dödens stad (Maze Runner #3) – James Dashner (ljudbok)
  5. Den store Gatsby – F. Scott Fitzgerald

Leave a Reply