Best of 2017

Jag är väldigt nöjd med årets prestation. Det blev hela 70 böcker lästa under året, varav 33 var ljudböcker. Den längsta boken jag läste var Ett litet liv av Hanya Yanagihara och den kortaste boken var Grief is the Thing with Feathers
av Max Porter.
Jag har försökt sätta ihop en listan på de böckerna som gjort störst intryck på mig det här året. Det är självklart jättesvårt att säga vilken bok som varit bäst men här kommer en lista (inte i rangordning) av de böcker som varit bäst från läsåret 2017:

Born a crime – Trevor Noah

Sju jävligt långa dagar – Jonathan Tropper

A Mother’s Reckoning: Living in the Aftermath of Tragedy – Sue Klebold

Sjuka själar – Kristina Ohlsson

När hundarna kommer – Jessica Schiefauer

Störst av allt – Jessica Schiefauer

Ett litet liv – Hanya Yanagihara

Norra Latin – Sara Bergmark Elfgren

Flickan med gåvorna – M. R. Carey

Det blev inte många lästa från min bokutmaning Damma av 2017 men jag har gjort en ny lista för i år. Jag har gått igenom mitt lilla bibliotek och gjort en lista på de böcker jag har haft i hyllan men inte hunnit läsa, jag kopplar ihop den med bokutmaningen #hyllvärmare2018 av Ciccisbokblogg på Instagram. Det hela går helt enkelt ut på att läsa dem böcker jag har i hyllan men inte hunnit läsa. Här kan du läsa hela min lista!

One thought on “Best of 2017

Leave a Reply

%d bloggers like this: