Läst i februari

Det är fortfarande ljudböcker som dominerar och det är väl mysigt! Det blev i alla fall fyra böcker varav tre var ljudböcker. Två kvinnliga författare och en manlig författare. Boken jag tyckte bäst om för den här månaden var Tower of Dawn av Sarah J. Maas. Det är inget mästerverk precis men i och med att jag gillar serien Glastronen så väntar jag otåligt på att få läsa vidare. Boken jag tyckte minst om var nog Blue Lily, Lily Blue av Maggie Stiefvater. Själva serien Kretsen (The Raven Cycle) är otroligt bra men just den tredje boken är tyvärr ingen höjdare enligt mig.

  1. Blue Lily, Lily Blue (The Raven Cycle #3) – Maggie Stiefvater (ljudbok)
  2. Never Let me go – Kazuo Ishiguro (ljudbok)
  3. Tower of Dawn (Throne of Glass #6) – Sarah J. Maas
  4. The Raven King (The Raven Cycle #4) – Maggie Stiefvater (ljudbok)

Leave a Reply