Läst i februari

Det är fortfarande ljudböcker som dominerar vilket jag inte har något emot men jag saknar att sitta och hålla i en bok måste jag erkänna. Det blev iaf fyra böcker varav tre var ljudböcker. Två kvinnliga författare och en manliga författare. Tyvärr kan jag inte  stryka många böcker från min bokutmaning Damma av 2018 men jag hoppas på att det blir bättre till nästa månad =)
Boken jag tyckte bäst om var nog Tower of Dawn av Sarah J. Maas. Det är näst sista boken i serien Glastronen och jag är en stor beundrare av den serien. Boken jag tyckte minst om den här månaden var The Raven King av Maggie Stiefvater. Nu har jag äntligen läst (lyssnat) ut hela Kretsen (The Raven Cycle) serien och måste erkänna att den blev bara sämre för varje bok. Den började otroligt bra med första boken Kretsen (The Raven boys) och blommade ut med andra boken Drömtjuvarna (The Dream Thieves) men efter det gick det bara nedför. Jag är i alla fall glad över att ha äntligen tagit mig igenom hela serien och den är värd att läsa trots att den hade sin topp redan vid andra boken.

  1. Sovarna (The Raven Cycle #3) – Maggie Stiefvater (ljudbok)
  2. Never Let me go – Kazuo Ishiguro (ljudbok)
  3. Tower of Dawn (Throne of Glass #6) – Sarah J. Maas
  4. The Raven King (The Raven Cycle #4) – Maggie Stiefvater (ljudbok)

Leave a Reply