Läst i mars

Det har varit en väldigt rolig läs-månad. Jag bestämde mig för att lyssna på Harry Potter böckerna och det är alltid lika underbart att få komma till Hogwarts igen! Jag har även tagit mig igenom Det av Stephen King. En bok med hela 1188 sidor och det var en fantastisk resa. Det blev fem böcker varav tre av dem var ljudböcker den här månaden.

Den bästa boken för den här månaden har självklart varit Harry Potter men det var riktigt häftigt att läsa Det så jag har nog ingen riktig favorit den här månaden! Den boken jag tyckte minst om var Vad jag pratar om när jag pratar om löpning av Haruki Murakami. Jag upplevde den som tråkig helt enkelt.

  1. Harry Potter och de vises sten – J. K. Rowling (ljudbok)
  2. Det – Stephen King
  3. Harry Potter och hemligheternas kammare – J. K. Rowling (ljudbok)
  4. Vad jag pratar om när jag pratar om löpning – Haruki Murakami
  5. Harry Potter och fången från Azkaban – J. K. Rowling (ljudbok)

Leave a Reply