Läst april

Min födelsedagsmånad har varit fantastisk trots att jag inte har fått mycket läst. Jag lyssnar fortfarande på Harry Potter böckerna, är på bok nummer fem. Jag har i alla fall hunnit läsa tre böcker denna månad varav en var ljudbok. Bästa boken den här månaden är Harry Potter men jag var otroligt imponerad av Montecore: En unik tiger av Jonas Hassen Khemiri. Boken jag tyckte minst om den här månaden är Gomorra: En resa i Camorrans land av Roberto Saviano. Jag har stor respekt för boken och Saviano men tyvärr var det svårt att hänga med då han nämnde namn och familjer jag aldrig hört talas om. .

  1. Montecore: En unik tiger – Jonas Hassen Khemiri
  2. Harry Potter och Den Flammande Bägaren – J. K. Rowling (ljudbok)
  3. Gomorra: En resa i Camorrans land – Roberto Saviano

Leave a Reply