Läst i maj

Det gick lite bättre den här månaden än förra. Hann läsa fem böcker varav en var ljudbok. Tre av kvinnliga författare och två av manliga. Det bästa var att jag fick stryka två böcker från min bokutmaning Damma av 2018, det känns bra! Men jag hann köpa två nya som jag inte kunde vänta med att läsa!

Den bästa boken den här månaden var Nevermoor av Jessica Townsend och den sämsta var Zahiren av Paulo Coelho. Jag har för en gångs skull hunnit skriva recension till alla böcker jag läst den här månaden. Det känns riktigt bra 😀

  1. Zahiren – Paulo Coelho
  2. De kommer att drunkna i sina mödrars tårar – Johannes Anyuru
  3. Nevermoor – Jessica Townsend
  4. Harry Potter och Fenixordern – J. K. Rowling (ljudbok)
  5. To Kill a Kingdom – Alexandra Christo

2 thoughts on “Läst i maj

    1. Ja, anyurus bok var otroligt bra. Blev nyfiken på att läsa något mer från honom!

Leave a Reply

%d bloggers like this: